Wednesday, 24 April 2013

SYRIA BUNGA 3D & SULAM MANIK

Terbaru dari HV collection. Tudung casual yg cantik dan selesa dipakai, ditambah dengan perincian manik dan bunga 3D untuk penampilan yang lebih menarik dan ceria.
Material: Soft cotton T-shirt
Harga: RM30 (including inner)

Boleh didapati dalam pelbagai warna ceria. Tapi buat masa ini, HV hanya mempunyai stok warna hijau epal. jika ingin warna lain, sila email HV untuk membuat tempahan.


 Pandangan depan dan tepi

Pandangan dari atas dan belakang
(Bunga yg cantik tetapi tidak terlalu sarat/berlebihan)

15 comments:

  1. Replies
    1. Yup2. Bkn sahaja cantik, tp selesa dipakai sis. Design yg x terlalu sarat.
      If nk order, jgn segan2 email HV ye. HV akan bg special price sempena
      promosi pembukaan.

      Delete
  2. comwel =)

    tq sudi sggh ke blog yui ya ...

    ReplyDelete
  3. Salam..tq sisters :)
    Sudi berkunjung ke blog ni. Nnti singgahlah selalu ye.
    Jgn lupe add jd HV followers sbb byk gnjaran menanti anda semua.

    "..yg tertutup itu indah.."
    ~ Hijab valley ~

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tq sudi singgah..
      nxt time dtg follow dan shopping pula ye :)

      Delete
  5. Replies
    1. Tq sis..mmg cntik.if ade yg nk beli, HV akn bg 10% diskaun utk produk ni after jadi HV follower. So, hrga tudung ni akan jd RM27 je.dptkn smentara stok masih ade ye.

      Delete
    2. Oh ye, RM 27 dan free postage ke seluruh malaysia !! :)

      Delete
  6. salam =)

    singgh dan folw sni...
    bole dpt disc x?
    cntik la tudung ni..heee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waslm..
      Boleh cik yaya. Harga utk follower, HV bg 10% discount. Free postage lg =)

      Delete
    2. bg yaya hrga rm25 kan?hehe..
      smpi bile tu..?hujung bulan ke?

      Delete
    3. Yup2. Promosi smpai 30 mei je & selagi stok masih ade =)

      Delete
    4. ok.thanks a lot..lau yaya nak nti yaya bgtau =)

      Delete