Saturday, 1 June 2013

SENARAI PEMENANG ~1st GA by Hijab Valley~ (^_^)

Assalamualikum sisters..

Lama HV tak update blog kan. HV busy uruskan new product yang akan HV keluarkan nanti. Tapi HV tetap ingat janji HV untuk umumkan pemenang 1st GA by Hijab Valley pada hari ni =) Mesti ada yang tertunggu2 siapa yang bertuah kan... jadi, tanpa membuang masa, HV dah senaraikn nama-nama pemenang yang bertuah pada kali ni :


1. Nurul ezzatie zulkarnain - Shawl Exclusive HV
2. Ienazaidi - Shawl Tribal
3. Nur Naa'irah - Bawal Printed
4. Tenku butang - Handsock Tribal
5. Iqawangi - Handsock Pinkish
6. Yumida Huda - Handsock Pinkish
7. Red Stryder - Brooch
8. Azatiesayang - Brooch
9. Ezza eliza - Brooch
10. Cik Tenggiling - Brooch

Terima kasih HV ucapkan kepada semua sister yang sudi join 1st GA by Hijab Valley ni. Kepada yang tersenarai, HV ucapakn tahniah dan kepada yang tak berjaya, cuba lagi lain kali ye. InsyaAllah..nanti rezeki anda pula =)

Jangan lupa join lagi next GA. Bila? HV akan beritahu nanti. Keep following.. =)

P/s : Kepada sister yang nama tersenarai di atas, sila emailkan nama penuh dan alamat anda ke hijabvalley@gmail.com untuk urusan penghantaran hadiah dalam masa 2minggu dari date entry ni.

Always remember, "yang tertutup itu indah"
~Hijab Valley~

10 comments:

  1. bukan rezeki Mieya. BTW, tahniah kpd yang berjaya!

    ReplyDelete
  2. Salam.Alhamdulilah,ada rezeki kat sini.Terima kasih...dah htr detail ya.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..terima kasih
    tersangkut jgk

    ReplyDelete
  4. salam..congrate yg menang..alhamdulillah dpt no 3 tu..:-)..thanks a lot..da emel detail

    ReplyDelete
  5. salam..

    ala..cikda dah terlambat nak joint..

    tahniah pada yang menang..:)

    ReplyDelete
  6. 1. Nurul ezzatie zulkarnain - Shawl Exclusive HV
    2. Ienazaidi - Shawl Tribal
    3. Nur Naa'irah - Bawal Printed
    4. Tenku butang - Handsock Tribal
    5. Iqawangi - Handsock Pinkish
    6. Yumida Huda - Handsock Pinkish
    7. Red Stryder - Brooch
    8. Azatiesayang - Brooch
    9. Ezza eliza - Brooch
    10. Cik Tenggiling - Brooch

    NO. 4!!! teman menang jugak? betul ke nih? waaa! bestt!! alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER dan → CONTACT

    ReplyDelete