Thursday, 16 May 2013

PRIZES FOR “ ~ 1st GA by Hijab Valley ~ ”


Assalamuailakum ..

Hari ni 16mei kan. HV nak amik kesempatan ucapkan Selamat Hari Guru kepada sister2 cikgu yang sudi berkunjung ke blog HV ni. Seperti yang HV janjikan sebelum ni, hari ni HV nak beritahu hadiah-hadiah yang telah disediakan oleh HV untuk “~ 1st GA by Hijab Valley ~ ”. Maaf kerana terlambat menyiarkan entry ni. Hadiah-hadiahnya ialah seperti berikut:

1 x Shawl Exclusive HV (Coming soon)
1 x Shawl Tribal
1 x Bawal Printed
1 x Handsock Tribal
2 x Handsock Pinkish
4 x Brooch Roses (spt dlm gambar di bwh)

TOTAL 10 HADIAH UNTUK DIMENANGI!!
Pada yang dah join, terima kasih banyak2 HV ucapkan. (^_^)
Pada yang belum join dan nak join, jom ramai2 klik pada gambar di bawah.


*GA ni akan tamat pada 30 Mei 2013. Pemenang2 akan diumumkan pada  1 Jun 2013.

7 comments:

  1. Nanti tlg lah promote blog HV ye..
    Bantuan sisters sume sgt HV hargai.
    Bolehlah HV buat GA lagi next time =)

    ReplyDelete
  2. menarik..ingtkan yaya nti nak join.. ^_^

    ReplyDelete
  3. nak hadiah semua yg shawl dgn bawal tu blh tak?

    hehe.

    insyaAllah sy akan join.

    thnks dear :)

    ReplyDelete